2
1
Slider5
5
Slider3
8
9
7
previous arrow
next arrow
Slider

Generál kivitelezés

Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal a háta mögött vállal generál kivitelezést. A tervező asztalnál megkezdett munkától a kulcsátadásig csapatunkban nem fog csalódni, hiszen alapelvünk, hogy az ügyfél elégedett legyen. Természetesen minden munkát kiemelten, személyesen kezelünk, hiszen tökéletesség nem cél, hanem elvárás.

Amit vállalunk: igényes, kiváló szakmai munka, magas színvonalú alapanyagokkal, a megbeszélt határidőre! Legyen szó: ipari csarnokok, közintézmények, középületek, infrastrukturális beruházások, speciális létesítmények megtervezésétől a kivitelezésig. Megrendelőnk céljaihoz igazított tervekkel, kivitelezési megoldásokkal szolgálunk - legyen szó például ipari csarnokok generál kivitelezéséről: profi csapatunk azt tartja szem előtt, hogy kreatív megoldásainkkal a megrendelő cég tevékenységéhez leginkább illeszkedő kreatív megoldásokat nyújtsa, a hosszú távú sikeres munkához.

Megvalósítjuk!

Természetesen szakmailag és emberileg is kiváló mérnöki csapatunkkal összeállítjuk a teljes körű műszaki dokumentációt, mely magában foglalja az építészeti, épületgépészeti, energetikai, statikai és egyéb szakági tervek elkészítését. Átalakításra van szüksége? Megoldjuk! Célunk, hogy az átalakítandó létesítményt, ingatlant korszerűbb technikákkal, modern megoldásokkal nemcsak vonzóbbá, hanem takarékosabbá tegyük. A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően az épület (legyen szó ipari csarnokok, közintézmények, magán házak, speciális létesítmények, stb.) kevés energiából működnek. Ezzel nemcsak a környezetet védjük, hanem megrendelőnk pénztárcáját is!

Forduljon hozzánk bizalommal!
© 2019 Virágház Építő Kft - MInden jog fenntartva
webdesign by FRIK
Fb Left
homepage