2
1
Slider5
5
Slider3
8
9
7
previous arrow
next arrow
Slider

Tervezés

Vannak elképzelései, de nem tudja megvalósíthatóak-e? Ne gondolkozzon tovább, tegye meg az első lépést! Kiváló, és rengeteg szakmai tapasztalattal rendelkező mérnök kollégák nyújtanak segítséget abban, hogy az elképzelési magas színvonalon valósuljanak meg. Célunk ugyanaz, mint már sok éve: minél több elégedett ügyfél.

Tevékenységünk lefedi az egész építési folyamatot, a vázlattervtől a kivitelezésig.

Első lépésként személyesen találkozó keretein belül egyeztetünk a megrendelővel. Referenciáink bemutatása után kidolgozzuk a szükséges részleteket, a megrendelő igényei szerint. Az elképzelések alapján ismertetjük a tervezési, kivitelezési folyamatot, majd a részletes kidolgozás után kalkuláljuk árajánlatunkat.

Természetesen az alapoktól: építési engedélyezési tervek, kiviteli tervek, statika, elektromos, gépész, közműtervek megalkotását, a kivitelezésig ránk bízhatja magát.
A mérnöki feladatok elvégzésekor szem előtt tartjuk, ügyfeleink speciális igényeit, legyen szó:

Ipari csarnokok
Közintézmények, középületek
Lakóépületek
Infrastrukturális beruházások
speciális létesítmények

Készséggel állunk rendelkezésre, ha építészeti, műszaki tanácsadásra, épületfelmérésre, költségvetés kialakítására lenne szükség. Látványterveink nagyban segítik megrendelőink rálátását abban, hogy hogyan fog kinézni az épülő létesítményt átvételkor.

Keressen bizalommal, hiszen cégünk egy jól összeszokott, szakmailag kiváló mérnök csapattal rendelkezik. Vállaljuk a gondolat megszületésétől, a kivitelezésig!
© 2019 Virágház Építő Kft - MInden jog fenntartva
webdesign by FRIK
Fb Left
homepage