2
1
Slider5
5
Slider3
8
9
7
previous arrow
next arrow
Slider

Virágüzlet

Szenvedélyünk a virág. Boltunkba látogatók azonnal észreveszik, hogy minden készített dísz, minden csokor remek szakemberek munkái. Nekünk ez több, egy egyszerű ajándék, vagy dísz, vásárlóinknak szeretettel készítjük megrendeléseiket.

Célunk, hogy nem csak az ünnepi időszakokban, hanem egész évben gyönyörű termékekkel, és friss virágokkal, növényekkel tudjuk kiszolgálni a betérőket. Rohanó világunkban elfelejtünk megállni egy percre, és megadni a módját minden apró hétköznapi csodának. Boltunkban a számos termék közül választhat, melyekkel kicsi ünnepet hozhat a mindennapokba.

Folyamatosan lépést tartunk az aktuális trendekkel, fejlesztjük tudásunkat, valamint kínálatunkat, hogy magas színvonalon tudjuk kiszolgálni vevőinket. Ha nincsen a vásárlónak elképzelése, szívesen segítünk az alkalomhoz illő csokrot, virágdísz, vagy dekorációt megtalálni, elkészíteni.

Kínálatunkban fellelhető:

Alkalmi csokrok
Menyasszonyi csokrok
Asztali díszek
Kegyeleti koszorúk
Sírcsokrok
Karácsonyi díszek
Üzlet, teremdekoráció
Játék, ajándék dísztárgyak
Cserepes növények
Vágott virágok

Természetesen a válogatott csokrokat, vagy akár egy szál virágot is igény szerint díszcsomagolásban készítjük el vásárlóink számára. Cégünk vállalja a megrendelt koszorúk, csokrok, növények, házhoz szállítását, hogy minél kényelmesebb legyen a vásárlás.
© 2019 Virágház Építő Kft - MInden jog fenntartva
webdesign by FRIK
Fb Left
homepage